Обґрунтування наповнення соціального пакету працівника в сучасних економічних умовах - Ткаченко, Ольга Миколаївна (My University, 2011)
У статті розглянуто основні складові соціального пакету та підходи щодо його формування. Досліджено ефективність надання соціальних послуг та благ на вітчизняних підприємствах. Обґрунтовано суть соціального пакета як механізму мотивації трудової діяльності. Визначено оптимальний метод впровадження соціальних пакетів на підприємствах. The article considers the main components of the social package and approaches to its formation. The efficiency of social services and benefits domestic enterprises. Grounded essence of social package as a mechanism motivating work. The optimal method of implementation social packages in the business.
Keywords: мотивація трудової діяльності; соціальне забезпечення працюючих; соціальний пакет; додаткові соціальні пільги та блага для працівників; work motivation; social welfare workers; benefits package; additional benefits and social benefits for employees; кафедра економіки і права