Дубковецький, Ігор ВолодимировичМалежик, Іван ФедоровичПрибильський, Віталій Леонідович2016-07-012016-07-012003Дубковецький, І. В. Особливості технології сухої комбінованої закваски при виготовленні квасу / І. В. Дубковецький, В. Л. Прибильський, І. Ф. Малежик // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 69-та наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 22 – 24 квітня 2003 р. – К. : НУХТ, 2003. – Ч. ІІ. - С. 18.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23742uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствазакваскаквасанабіозyeastbrew suspendedanimationОсобливості технології сухої комбінованої закваски при виготовленні квасуThesis