Регулювання виробництва і реалізації цукру у світі та в Україні - Данькевич, Олександр Григорович (My University, 2000)
В статті розглянута мо¬жливість застосування системи квотування виробництва і поста¬вок цукру на внутрішній та зовнішній ринки, яка використову¬ється в Польщі, до умов України. In the article the possibility of application the system of quota of production and supplying with sugar to the internal and external markets, that is used in Poland, to the terms of Ukraine was considered.
Keywords: цукрова промисловість; державне регулювання ринку цукру; квотування; митний тариф; sugar industry; government control of sugar market; quota; custom tariff; кафедра економіки і права