Устименко, Ігор МиколайовичПоліщук, Галина ЄвгеніївнаОднорог, Марина Русланівна2019-02-202019-02-202018Патент на корисну модель № 130381 Україна, МПК А23С 13/16 (2006.01). Склад сметанного продукту / Устименко І.М., Поліщук Г.Є., Однорог М.Р. – u 201805340 ; заявл. 15.05.2018 ; опубл. 10.12.2018, Бюл. № 23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28845Склад сметанного продукту, який включає молоко знежирене, жирову фазу, закваску, стабілізатор, який відрізняється тим, що як жирову фазу використовують харчову емульсію, як закваску використовують заквашувальну культуру "Іпровіт-ССК", як стабілізатор використовують ксантанову камедь та казеїнат натрію за співвідношення 1:1 та додатково використовують пребіотик The composition of the sour cream product, which includes the fat-free milk, the fat phase, the fermentation, the stabilizer, which is characterized by the use of a food emulsion as a fat phase, as a leaven used by the yeast culture "Iprovit-SSC", as a stabilizer, using xanthan gum and sodium caseinate for the ratio 1: 1 and additionally use prebioticuk-UKхарчова емульсіямолоковмісний продуктказеїнат натріюпродукт сметаннийfood emulsionsodium caseinatemilk-containing productsour cream productкафедра технології молока і молочних продуктівСклад сметанного продукту (патент на корисну модель № 130381)Other