Склад сметанного продукту (патент на корисну модель № 130381) - Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Однорог, Марина Русланівна (My University, 2018)
Склад сметанного продукту, який включає молоко знежирене, жирову фазу, закваску, стабілізатор, який відрізняється тим, що як жирову фазу використовують харчову емульсію, як закваску використовують заквашувальну культуру "Іпровіт-ССК", як стабілізатор використовують ксантанову камедь та казеїнат натрію за співвідношення 1:1 та додатково використовують пребіотик The composition of the sour cream product, which includes the fat-free milk, the fat phase, the fermentation, the stabilizer, which is characterized by the use of a food emulsion as a fat phase, as a leaven used by the yeast culture "Iprovit-SSC", as a stabilizer, using xanthan gum and sodium caseinate for the ratio 1: 1 and additionally use prebiotic
Keywords: харчова емульсія; молоковмісний продукт; казеїнат натрію; продукт сметанний; food emulsion; sodium caseinate; milk-containing product; sour cream product; кафедра технології молока і молочних продуктів