Удосконалення процесу конвективно-інфрачервоного сушіння білкових композицій - Стрельченко, Людмила Василівна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Коломієць, Роман Анатолійович (My University, 2015)
З метою здешевлення м’ясних або м’ясомістких продуктів було запропоновано застосовувати наповнювачі у вигляді білкових композицій рослинного і тваринного походження. Нами було проведено конвективно-інфрачервоне сушіння білкових композицій рослинного та тваринного походження. In order to reduce the cost of meat or meat raw materials products was proposed to use fillers in the form of the protein composition of plant and animal origin. We undertook a convection-infrared drying protein compositions of plant and animal origin.
Keywords: інфрачервоне сушіння; конвективне сушіння; комбінація білкових препаратів; комбінований метод; опромінення; енергозатрати; infrared drying; convective drying; the combination of protein drugs; combined method; radiation energy; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів