Стрельченко, Людмила ВасилівнаДубковецький, Ігор ВолодимировичМалежик, Іван ФедоровичПасічний, Василь МиколайовичСтрашинський, Ігор МирославовичКоломієць, Роман Анатолійович2018-06-052018-06-052015Удосконалення процесу конвективно-інфрачервоного сушіння білкових композицій / Л. В. Стрельченко, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик та ін. // Фаховий журнал «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» Білоцерківського національного аграрного університету. - Біла Церква, червень 2015 р. - Випуск №1 (116). - С. 127-131.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27567З метою здешевлення м’ясних або м’ясомістких продуктів було запропоновано застосовувати наповнювачі у вигляді білкових композицій рослинного і тваринного походження. Нами було проведено конвективно-інфрачервоне сушіння білкових композицій рослинного та тваринного походження. In order to reduce the cost of meat or meat raw materials products was proposed to use fillers in the form of the protein composition of plant and animal origin. We undertook a convection-infrared drying protein compositions of plant and animal origin.інфрачервоне сушінняконвективне сушіннякомбінація білкових препаратівкомбінований методопроміненняенергозатратиinfrared dryingconvective dryingthe combination of protein drugscombined methodradiation energyкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівУдосконалення процесу конвективно-інфрачервоного сушіння білкових композиційArticle