Визначення оптимальних параметрів пророщування рису - Соболь, Микола Іванович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Федорова, Тетяна Олексіївна (My University, 2014)
Рис - один з найбільш цінних харчових продуктів, займає друге місце після пшениці по посівній площі, а по збору зерна практично рівний. Рис є одним з найважливіших джерел харчування для населення землі. Про те досліджень по хімічних та технологічних властивостей рису недостатньо. Rice - one of the most valuable food products is second of wheat sown area, and grain yield practically equal. Rice is one of the most important sources of food for the population. About the research on chemical and technological properties of rice is not enough.
Keywords: харчування; ринок безглютенових продуктів; рис; food; gluten-free products market; rice; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів