Якість і безпечність харчових продуктів, дієтичних добавок і препаратів у системній профілактиці здоров’я і відновленні організму в умовах пандемії - Шевчик, Василь Іванович; Осейко, Микола Іванович; Романовська, Тетяна Іванівна (My University, 2021)
Дотримання вимог умовної стерильності виробництва, контролювання стану здоров’я персоналу та піклування про конкретно кожного працівника є запорукою забезпечення виробництва якісних і безпечних харчових продуктів, дієтичних добавок і препаратів. I could help mental sterility of the production, control the health of the staff and the specifics of the skin doctor, guarantee the safety of the production of sour and non-health food products, dietary supplements and preparations.
Keywords: олія; oil; wax; віск; здоров'я; healthy; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів