Гіподинамія як несприятливий фактор на робочому місці - Сірик, Аліна Олегівна; Пиріг, Світлана Володимирівна (My University, 2015)
Проведений аналіз залежності поганого самопочуття робітників різних професій від факторів, що впливають на загальний стан здоров’я. The dependence between bad health state of workers of different professions and factors affecting general state of health was analyzed
Keywords: гіподинамія; праця; здоров’я; hypodynamia; work; health; кафедра екології та екоменеджменту