Гусятинська, Наталія АльфредівнаСтепанець, Іван ФедотовичАвдієнко, Світлана ОлексіївнаСлободян, Ольга ПетрівнаМатиящук, Олена Володимирівна2016-09-162016-09-162015Запобігання виникнення надзвичайних ситуацій на підприємствах цукрової галузі / Н. А. Гусятинська, І. Ф. Степанець, С. О. Авдієнко та ін. // Цукор України. – 2015. - № 8 (116). – С. 35-37.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24019В статті проаналізовано можливі причини виникнення аварійних ситуацій на підприємствах цукрової промисловості. Розглянуто основні шляхи запобігання виникненню аварій, що дозволить уникнути людських жертв та мінімізувати матеріальні втрати.uk-UKкафедра екологічної безпеки та охорони праціаварійна ситуаціяаваріявибухпожежаПЛАСаварийная ситуацияавариявзрывпожарoccurrence of accidentsaccidentexplosionfireLPOAкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра технології цукру і підготовки водиЗапобігання виникнення надзвичайних ситуацій на підприємствах цукрової галузіArticle