Шуліка, Аліна ОлександрівнаПетруша, Оксана Олександрівна2023-03-222023-03-222019Шуліка, А. О. Запобіжні заходи від саботажу на харчових підприємствах / А. О. Шуліка, О. О. Петруша // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 20-21 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 81-82https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39323Аналіз та прогнозування всіх можливих нападів та застосування попереджувальних заходів, детальний моніторинг всіх вразливих етапів виробництва та застосування відповідних заходів є шляхом зменшення ймовірності виникнення подій саботажу чи тероризму. Analysing and predicting all possible attacks and applying preventive measures, monitoring all vulnerable stages of production in detail and applying appropriate measures are ways to reduce the likelihood of sabotage or terrorism.саботажхарчова промисловістьзагрозабіотероризмsabotagefood industrythreatbioterrorismкафедра експертизи харчових продуктівЗапобіжні заходи від саботажу на харчових підприємствахThesis