Використання плодів фізалісу для поліпшення органолептичних властивостей рибних страв - Дітріх, Ірина Вікторівна; Іскандарова, Ірина Романівна (My University, 2019)
Запропоновано використання фізалісу як нетрадиційної рослинної сировини, що дає змогу отримати рибні страви з покращеними органолептичними властивостями і підвищеною біологічною цінністю.The use of Physalis as an unconventional plant material, which allows you to get fish dishes with improved organoleptic properties and high biological value.
Keywords: фізаліс; рибні страви; органолептичні властивості; біологічна цінність; physalis fish dishes; organoleptic properties; biological value; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; physalis