Дітріх, Ірина ВікторівнаІскандарова, Ірина Романівна2019-04-242019-04-242019Дітріх, І. В. Використання плодів фізалісу для поліпшення органолептичних властивостей рибних страв / І. В. Дітріх, І. Р. Іскандарова // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19-20 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 90.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29153Запропоновано використання фізалісу як нетрадиційної рослинної сировини, що дає змогу отримати рибні страви з покращеними органолептичними властивостями і підвищеною біологічною цінністю.The use of Physalis as an unconventional plant material, which allows you to get fish dishes with improved organoleptic properties and high biological value.uk-UKфізалісрибні стравиорганолептичні властивостібіологічна цінністьphysalis fish dishesorganoleptic propertiesbiological valueкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїphysalisВикористання плодів фізалісу для поліпшення органолептичних властивостей рибних стравThesis