Чернюшок, Ольга АнатоліївнаБірюк, Юлія Вікторівна2023-01-302023-01-302022Чернюшок, О. А. Використання вівсяного борошна та сухої демінералізованої молочної сироватки збагаченої магнієм та манганом у технології посічених напівфабрикатів / О. А. Чернюшок, Ю. В. Бірюк // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 8 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 248–249https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38952Одним зі шляхів розробки фортифікованих м'ясних продуктів підвищеної харчової цінності є використання у їхньому виробництві сировини, щo впливає на якість готового продукту. При цьому покращуються функціонально-технологічні властивості за рахунок використання нових видів сировини для фортифікації. One of the ways to develop fortified meat products of increased nutritional value is the use of raw materials in their production, which affects the quality of the finished product. At the same time, the functional and technological properties are improved due to the use of new types of raw materials for fortification.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктіввітамінисуха молочна сироваткавівсяне борошнопосічені напівфабрикатимікронутрієнтимагнійманганфортифіковані білкиvitaminsdry milk wheyoat flourchopped semi-finished productsmicronutrientsMagnesiumManganesefortifiedproteinВикористання вівсяного борошна та сухої демінералізованої молочної сироватки збагаченої магнієм та манганом у технології посічених напівфабрикатівThesis