Башта (Шеремет), Алла Олексіївна2021-02-012021-02-012020Башта, А. О. Використання нетрадиційної рослинної сировини для збагачення борошняних кондитерських виробів / А. О. Башта // Сучасна наука та освіта Волині : збірник матеріалів науково-практичної онлайн-конференції, 20 листопада 2020 р. – Луцьк : ВежаДрук, 2020. – С. 140–142.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32482Доведено цінний склад обраних збагачувачів та запропоновано рецептуру кексів підвищеної харчової та біологічної цінності з використанням нетрадиційної рослинної сировини. The valuable composition of the selected enrichments is proved and the recipe of cakes of the increased food and biological value with use of non-traditional vegetable raw materials is offered.otherхарчова цінністьбіологічна цінністькексиnutritional valuebiological valuecakesкафедра технології оздоровчих продуктівВикористання нетрадиційної рослинної сировини для збагачення борошняних кондитерських виробівThesis