Використання нетрадиційної рослинної сировини для збагачення борошняних кондитерських виробів - Башта (Шеремет), Алла Олексіївна (My University, 2020)
Доведено цінний склад обраних збагачувачів та запропоновано рецептуру кексів підвищеної харчової та біологічної цінності з використанням нетрадиційної рослинної сировини. The valuable composition of the selected enrichments is proved and the recipe of cakes of the increased food and biological value with use of non-traditional vegetable raw materials is offered.
Keywords: харчова цінність; біологічна цінність; кекси; nutritional value; biological value; cakes; кафедра технології оздоровчих продуктів