Шляхи реформування системи державного регулювання та нагляду за страховою діяльністю - Шевченко, Олена (My University, 2010)
В статті визначено основні проблеми регулювання страхової діяльності в Україні на підставі аналізу існуючого стану національного ринку страхових послуг та тенденцій його розвитку в умовах глобальної фінансової кризи, запропоновано основні напрямки вдосконалення страхового законодавства.
Keywords: страховий ринок; платоспроможність страховика; insurance market; insurer solvency; кафедра економічної теорії