Концентрування післяспиртової зернової барди мембранною дистиляцією - Корнієнко, Людмила Вікторівна; Змієвський, Юрій Григорович; Мирончук, Валерій Григорович (My University, 2014)
Робота присвячена дослідженню процесу мембранної дистиляції при утилізації післяспиртової зернової барди. Експерементально підтвердженна можливість застосування мембранних методів. За результатами досліджень рекомендоване концентрування післяспиртової зернової барди до 25% сухих речовин.The work deals with the membrane distillation at a post-grain utilization bards. Experimental confirmation of the applicability of membrane techniques. The research recommended concentration of grain bards to 25% solids.
Keywords: барда; мембранна дистиляція; grain bard; membrane distillation; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування