Дослідження експортної орієнтації та імпортозалежності основних продуктів харчування в контексті забезпечення продовольчої безпеки - Федулова, Ірина Валентинівна (My University, 2013)
У статті розглянуто питання експортно-імпортного потенціалу української продукції. Проведено оцінку експортної орієнтації та імпорто-залежності основних продуктів харчування. Визначено основні напрями розвитку ринків м'яса, молока, зерна в контексті забезпечення продовольчої безпеки держави. The article addresses issues export-import potential of Ukrainian products. The estimation of export orientation and import dependency of basic foods and their impact on the consumption funds. Based on the analysis defines the main trends of the market of meat, milk, butter and corn in the context of food security.
Keywords: імпорт; продовольча безпека; експорт; imports; food security; exports; кафедра економіки праці та менеджменту