Ковальчук, А. В.Лотар, С. Л.Дадеко, Л. І.Клименко, Лариса Степанівна2013-01-242013-01-242005Дослідження механізму сорбції кверцетину пористим крохмалем / А. В. Ковальчук, С. Л. Лотар, Л. І. Дадеко, Л. С. Клименко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті: 71-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів : тези доп. – 2005. - Ч. 2 – С. 10.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5550Підкреслено значення контролю кольоровості цукру-піску згідно ДСТУ. Наведені результати досліджень інтенсивностей випромінювання світла, відбитого від зразків кристалічного цукру-піску. Отримані кореляційні залежності є основою створення алгоритма для розробки приладу експрес-контролю кольоровості цукру-піску.Emphasized the importance of control chromaticity of granulated sugar according to ISO. The results of the emission intensities of light reflected from a sample of crystalline sugar. These correlations are the basis for the creation of algorithm development the device express control of chromaticity of granulated sugar.otherконтрольcontrolкольоровістьцукор-пісокекспрес-контрольінтенсивність випромінюванняспектральний діапазонchromaticitygranulated sugarrapid controlintensity of radiationspectral rangeДослідження можливості контролю кольоровості цукру-піску в кристалічному вигляді експрес-методомThesis