Вибір оптимальної структури комп'ютерно-інтегрованої системи керування - Трегуб, Віктор Григорович (My University, 2001)
Розглянуто метод розв 'язання задачі вибору оптимальної структури комп'ютерно-інтегрованої системи керування, декомпозованої з виділенням двох підзадач: першої — з визначення оптимальної ієрархічності системи і другої — з визначення її оптимальної розподіленості. The method of solution the problem of choosing the optimal structure of computer-integrated control system dekomposed with the release of two subproblems: the first - to determine the optimal hierarchical system and the second - to determine its optimal distributions.
Keywords: оптимальна структура; система керування; optimal structure; control system; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка