Фізична культура як засіб профілактики захворювань молоді під час навчання - Топчієва, Ганна Олександрівна (My University, 2023)
Виявлено основні причини захворювань та розладів здоров’я молоді під час навчання. Визначено засоби фізичної культури, спрямовані на профілактику психосоматичних розладів здобувачів освіти залежно від характеру їх захворювань. The main causes of diseases and health disorders of young people during education have been revealed. Means of physical culture aimed at prevention of psychosomatic disorders of students depending on the nature of their diseases have been determined.
Keywords: профілактика захворювань; фізична культура; prevention of diseases; рhysical culture; кафедра фізичного виховання