Кобилінська, Олена ВалеріївнаКовбаса, Володимир Миколайович2014-11-052014-11-051997Кобилінська, О. В. Застосування екструзійної обробки як способу модифікації крохмалів / О. В. Кобилінська, В. М. Ковбаса // Експрес новини: наука, техніка, виробництво. – 1997. – Вип. 21-22. – С. 6-7.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18050В тезах висвітлено питання можливості отримання набухаючих видів крохмалю за допомогою екструдера. Текст дає цінну інформацію про переваги використання екструзійного методу обробки сировини. Приведені результати досліджень розчинності екструдованих видів крохмалю.uk-UKекструзіярозчинність крохмалюдобавкакрохмальні зернамодифікований крохмальэкструзиярастворимость крахмалакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкрахмальные зернамодифицированный крахмалextrusionsolubility of starchadditivestarch grainsmodified starchЗастосування екструзійної обробки як способу модифікації крохмалівThesis