Застосування екструзійної обробки як способу модифікації крохмалів - Кобилінська, Олена Валеріївна; Ковбаса, Володимир Миколайович (My University, 1997)
В тезах висвітлено питання можливості отримання набухаючих видів крохмалю за допомогою екструдера. Текст дає цінну інформацію про переваги використання екструзійного методу обробки сировини. Приведені результати досліджень розчинності екструдованих видів крохмалю.
Keywords: екструзія; розчинність крохмалю; добавка; крохмальні зерна; модифікований крохмаль; экструзия; растворимость крахмала; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; крахмальные зерна; модифицированный крахмал; extrusion; solubility of starch; additive; starch grains; modified starch