Бондарчук, Оксана ВасилівнаОболкіна, Віра ІллівнаЄмельянова, Ніна ОлександрівнаКияниця, Світлана ГеннадіївнаЗалевська, Надія Олексіївна2013-09-232013-09-232009Дослідження впливу пшеничного солодового борошна на якість здобного печива / О. В. Бондарчук, В. І. Оболкіна, Н. О. Ємільянова, С. Г. Кияниця, Н. О. Залевська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 75-а Наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, Київ, 13—14 квітня 2009 р. / М-во освіти і науки, Нац. ун-т харч. технологій. — К. : НУХТ, 2009. — Ч ІІ. — С. 262.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9833Досліджували пшеничне борошно та пшеничний солод з різною ступеню дисперсності та їх суміші для створення певної структури здобного печива. Визначили оптимальну кількість суміші пшеничного борошна та пшеничного солоду при створенні нових видів здобного печива Investigated the wheat flour and wheat malt, with varying degrees of dispersion and their mixtures to create a certain structure biscuit cookies. Determined the optimal number of mixtures of wheat flour and wheat malt to create new kinds of fancy cookies.otherздобне печивопшеничне борошнопшеничний солоддисперсністьструктураbutter biscuitswheat flourwheat maltdispersionstructureкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження впливу пшеничного солодового борошна на якість здобного печиваThesis