Галенко, Олег ОлександровичШевченко, Тетяна Петрівна2016-03-102016-03-102013Галенко, О. О. Забезпечення зменшення втрат маси при зберіганні вторинної білковмісної сировини / О. О. Галенко, Т. П. Шевченко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої Міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 48-49.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22398Основною метою даної роботи є розробка оптимальних режимів зберігання вторинної білковмісної сировини, а саме субпродуктів II категорії, для зменшення їх втрат при охолодженні і заморожуванні. А також забезпечення збереження їх свіжості у відповідності з органолептичними, хімічними, мікробіологічними і гістологічними вимогами свіжості м’яса.uk-UKкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівсубпродуктибілковмісна сировинавторинна сировинавторичное сырьесубпродуктыбелоксодержащее сырьеrecycledbilkovmisna materialsoffalЗабезпечення зменшення втрат маси при зберіганні вторинної білковмісної сировиниThesis