Ділова англійська мова: Методичні вказівки до практичних занять для студентів V курсу факультету економіки та менеджменту денної форми навчання. Ч.II - Авраменко, Ольга Петрівна; Нікітенко, Ольга Василівна; Куниця, Людмила Іванівна; Шапран, Людмила Юліївна; Соколова, О. Б. (My University, 2001)
Методичні вказівки спрямовані на розвиток комунікативної мовленнєвої компетенції студентів в професійній сфері в усних продуктивних видах діяльності (говоріння) та у процесі писемної продуктивної діяльності (письмо, контракт, бізнес-план, електронна пошта, факс, службова записка, інше).

Methodological materials are aimed at developing students’ communicative language competences in occupational domain in oral production (speaking) and in written production (writing) activities (contract, business plan, e-mail, fax, memo, etc.).
Keywords: контракт; contract; бізнес-план; електронна пошта; факс; службова записка; звіт; пояснювальна записка; протокол; business plan; e-mail; fax; memo; report; executive summary; minutes; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації