Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаУстименко, Ігор МиколайовичКравчук, Світлана Валеріївна2020-06-232020-06-232020Нєміріч, О. В. Напівфабрикат багатофункціонального призначення / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, С. В. Кравчук // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19–20 травня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 227.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31595За результатами проведених досліджень розроблено напівфабрикат на основі емульсії, гідроколоїду та сушеної харчової продукції, який може бути застосований в технологіях кулінарної продукції широкого асортименту. According to the results of the research, a semi-finished product was developed based on emulsion, hydrocolloid and dried food, which may be used in a wide range of culinary products.сушена харчова продукціяхарчова емульсіяказеїнат натріюполіфункціональний напівфабрикатполіненасичені жирні кислотикупажована оліяdried food productsfood emulsionsodium caseinatepolyfunctional semi-finished productpolyunsaturated fatty acidsblended oilкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїНапівфабрикат багатофункціонального призначенняThesis