Данилюк, Андрій РомановичКоваль, Євген МиколайовичМукоїд, Роман МиколайовичГрегірчак, Наталія МиколаївнаВасилів, Володимир Павлович2024-08-072024-08-072024Особливості виробництва кислого пива із використанням процесу спонтанного бродіння / А. Р. Данилюк, Є. М. Коваль, Р. М. Мукоїд, Н. М. Грегірчак, В. П. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками XII Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів, 18-19 квітня 2024 р., м. Київ. – Київ : РВВ НУБіП України, 2024. – С. 168-169https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44304Кисле пиво, з його багатством смаків та ароматів, стає все більш популярним серед пивних гурманів. Цей унікальний напій відрізняється від традиційного пива не лише кислинкою, але й складним букетом, що поєднує фруктові, ягідні, пряні та навіть винні нотки.Sour beer, with its wealth of flavors and aromas, is becoming increasingly popular among beer connoisseurs. This unique drink differs from traditional beer not only in its acidity, but also in its complex bouquet, which combines fruit, berry, spicy and even wine notes.ukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра біотехнології і мікробіологіїкисле пивоспонтанне бродіннясмак та ароматкислий ельдикі дріжджіsour beerspontaneous fermentationtaste and aromasour alewild yeastОсобливості виробництва кислого пива із використанням процесу спонтанного бродінняThesishttps://orcid.org/0000-0002-3454-1484https://orcid.org/0000-0001-8579-9058https://orcid.org/0000-0002-2109-0522