Особливості виробництва кислого пива із використанням процесу спонтанного бродіння - Данилюк, Андрій Романович; Коваль, Євген Миколайович; Мукоїд, Роман Миколайович; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Василів, Володимир Павлович (My University, 2024)
Кисле пиво, з його багатством смаків та ароматів, стає все більш популярним серед пивних гурманів. Цей унікальний напій відрізняється від традиційного пива не лише кислинкою, але й складним букетом, що поєднує фруктові, ягідні, пряні та навіть винні нотки.

Sour beer, with its wealth of flavors and aromas, is becoming increasingly popular among beer connoisseurs. This unique drink differs from traditional beer not only in its acidity, but also in its complex bouquet, which combines fruit, berry, spicy and even wine notes.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра біотехнології і мікробіології; кисле пиво; спонтанне бродіння; смак та аромат; кислий ель; дикі дріжджі; sour beer; spontaneous fermentation; taste and aroma; sour ale; wild yeast