Слободян, Ольга ПетрівнаНещадим, Лариса ПетрівнаЗаєць, Віра Анатоліївна2018-01-152018-01-152014Слободян, Л. П. Захист підприємств харчової промисловості від біологічного зараження / В. А. Заєць, О. П. Слободян, Л. П. Нещадим // Стратегічні напрями розвитку тваринництва в Україні у контексті національної продовольчої безпеки : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю кафедри технології виробництва молока та м'яса і 90-річчю з дня народження видатного вченого-технолога, доктора сільськогосподарських наук, проф. Євгенія Івановича Адміна, 30-31 жовтня 2014 р., м. Біла Церква. –К. : БНАУ, 2014, - С. 115-116.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26544Збудники інфекційних хвороб можуть поширюватися, збільшуючи зону зараження, людьми, комахами, особливо кровососними, тваринами, гризунами, птахами. Ліквідація осередку біологічного ураження на харчових підприємствах проводиться за рішенням начальника цивільного захисту. The causative agents of infectious diseases can spread, increasing the zone of infection, by people, insects especially bloodsucking, animals, rodents, birds. Liquidation of center of biological infection on food enterprises conducted after the decision of chief of civil defence.uk-UKкафедра екології та екоменеджментузбудники інфекційних хвороббіологічні небезпекибіологічне ураженнявозбудители инфекционных болезнейбиологические опасностибиологическое пораженияcausative agents of infectious diseasesbiological dangerbiological defeatsЗахист підприємств харчової промисловості від біологічного зараженняThesis