Національний університет харчових технологій2014-04-022014-04-022013Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК :матеріали 2-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22-23 листопада 2012 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. - К. : НУХТ, 2013. – 224 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13624У збірник увійшли тези доповідей учасників ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК», в яких розглянуто актуальні питання функціонування та розвитку суб’єктів господарювання, висвітлено проблеми ресурсної, інноваційно-інвестиційної, фінансової, управлінської та зовнішньоекономічної діяльності підприємств. The collection includes abstracts of participants II All-Ukrainian scientific-practical conference "Increasing efficiency of enterprises of food and processing industries", which deals with current issues of the functioning and development of businesses, highlighted the problem of resource, innovative investment, financial, managerial and Foreign activity.господарюванняфінансова діяльністьпереробна галузьуправлінська діяльністьуправленческая деятельностьmenagefinancial activitiesprocessing industrymanagement activitiesПідвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПКOther