Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК - Національний університет харчових технологій (My University, 2013)
У збірник увійшли тези доповідей учасників ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК», в яких розглянуто актуальні питання функціонування та розвитку суб’єктів господарювання, висвітлено проблеми ресурсної, інноваційно-інвестиційної, фінансової, управлінської та зовнішньоекономічної діяльності підприємств. The collection includes abstracts of participants II All-Ukrainian scientific-practical conference "Increasing efficiency of enterprises of food and processing industries", which deals with current issues of the functioning and development of businesses, highlighted the problem of resource, innovative investment, financial, managerial and Foreign activity.
Keywords: господарювання; фінансова діяльність; переробна галузь; управлінська діяльність; управленческая деятельность; menage; financial activities; processing industry; management activities