Вакулко, Валерія ВікторівнаГолікова, Тетяна Петрівна2018-05-242018-05-242014Вакулко, В. Шоколадні пропозиції для готелів / В. Вакулко, Т. П. Голікова // Наукові праці Хмельницького кооперативного інституту торговельно-економічного інституту. Серія : Економічні науки. - 2014. – № 7. – С. 119-126.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27514Представлено аналіз діяльності готельних підприємств з концепцією на тему шоколаду, запропоновано впровадження перспективних заходів у створенні шоколадних готелів, зокрема створення шоколадного бутику з продукцією шоколатьє, а також організацію роботи комплексного закладу ресторанного господарства з кавовим баром із впровадженням лате-арт.uk-UKшоколадний готельшоколатьєшоколадний бутиклате-артшоколадный отельшоколатьешоколадный бутиклатте-артchocolate hotelchocolatierchocolate boutiquelatte artкафедра готельно-ресторанної справиШоколадні пропозиції для готелівArticle