Шоколадні пропозиції для готелів - Вакулко, Валерія Вікторівна; Голікова, Тетяна Петрівна (My University, 2014)
Представлено аналіз діяльності готельних підприємств з концепцією на тему шоколаду, запропоновано впровадження перспективних заходів у створенні шоколадних готелів, зокрема створення шоколадного бутику з продукцією шоколатьє, а також організацію роботи комплексного закладу ресторанного господарства з кавовим баром із впровадженням лате-арт.
Keywords: шоколадний готель; шоколатьє; шоколадний бутик; лате-арт; шоколадный отель; шоколатье; шоколадный бутик; латте-арт; chocolate hotel; chocolatier; chocolate boutique; latte art; кафедра готельно-ресторанної справи