М'ясо-рослинний напівфабрикат для харчування дітей шкільного віку ( Патент на корисну модель № 120596 ) - Гащук, Олександра Ізидорівна; Верба, Наталія Іванівна; Васильєва, Анна Андріївна; Виноградов, Олександр Ігорович (My University, 2017)
М'ясо-рослинний напівфабрикат для харчування дітей шкільного віку, що включає м'ясо кроля, цибулю ріпчасту, меланж яєчний, перець чорний та сіль кухонну, сухарі панірувальні, зелень петрушки, воду, який відрізняється тим, що додатково містить шпинат, зелень кропу та олію соняшникову. Meat and vegetable semi-finished product for the feeding of school-age children, including rabbit meat, onion reed, egg melange, black pepper and salt, croutons, parsley, water, different in that it further contains spinach, dill greens and sunflower oil.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; м’ясо-рослинні напівфабрикати; кролятина; meat and vegetable semi-products; rabbit meat