Пористість – параметр вибору харчових добавок - Петруша, Оксана Олександрівна (My University, 2021)
Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.
Keywords: пористість; хлібобулочна продукція; цифрове зображення; porosity; bakery products; digital image; кафедра експертизи харчових продуктів