Петруша, Оксана Олександрівна2023-03-222023-03-222021Петруша, О. О. Пористість – параметр вибору харчових добавок / О. О. Петруша // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, 30 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 114-116https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39336Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.пористістьхлібобулочна продукціяцифрове зображенняporositybakery productsdigital imageкафедра експертизи харчових продуктівПористість – параметр вибору харчових добавокThesis