Сафонова, Ольга МиколаївнаПерцевой, Федір ВсеволодовичБогомолов, Олексій ВасильовичПанченко, Іван АрхіповичСавгіра, Юрій ОлексійовичТіщенко, Леонід МиколаєвичПолевич, Віталій ВадимовичГарнцарек, Барбара ЧеславівнаКамбулова, Юлія Вікторівна2014-03-262014-03-262001Патент 36479 UA, МПК 7А21D13/08. Спосіб одержання бісквітного напівфабрикату / Сафонова О. М., Чудік Ю. В., Перцевий Ф. В., Богомолов О. В., Панченко І. А., Савгіра Ю. О., Тіщенко Л. М., Полевич В. В, Гарнцарек Б. Ч. ; заявник Сафонова О. М., Чудік Ю. В., Перцевий Ф. В. – № 99127053 ; заявл. 16.04.2001 ; опубл. 16.04.2001, Бюл. № 3, 2001 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13463Спосіб отримання бісквітного напівфабрикату, який включає приготування яєчно-цукрової збивної маси, змішування з борошном, випікання, охолодження та визрівання, який відрізняється тим, що на етапі одержання яєчно-цукрової збитої маси додають поліпшувачі структури – 0,4-1,0 % гліцерину і 0,3-0,8 % ацетату або цитрату натрію, а як борошняну сировину використовують суміш із борошна високого виходу або цільнозмеленого зерна різних злаків – ячменю або гречки або тритікале і пшеничного борошна вищого гатунку або без нього. The method for producing semi-finished biscuit, which comprises preparing a sugar-egg whipped mass, mixing with flour, baking, cooling, and maturing, characterized in that at the stage of the egg-sugar knocked mass added structure improvers – 0,4-1,0 % glycerol and 0,3-0,8 % acetate or sodium citrate, and flour as raw material, a mix’s of flour or high-yield variety of whole-grain cereals - barley or buckwheat or tritikale and wheat flour or not.uk-UKяєчна масаполіпшувач структурибісквітний напівфабрикаттістогліцеринegg massstructure improversponge cake mixdoughglycerolкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСпосіб одержання бісквітного напівфабрикату (Деклараційний патент на винахід № 36479)Other