Удосконалення технології очищення газопилових викидів сміттєспалювального заводу «Енергія» - Малахова, А. М.; Семенова, Олена Іванівна; Бублієнко, Наталія Олександрівна; Сулейко, Тетяна Леонідівна (My University, 2009)
Охарактеризовані основні забруднювальні речовини сміттєспалювального заводу. Запропонована чотириступенева схема очищення викидів.

The basic polluting substances incinerator. The proposed scheme four stage cleaning emissions.
Keywords: gas and dust emissions; сміттєспалювальний завод; газопилові викиди; incinerator; кафедра екології та екоменеджменту