Транспортно-логістичне забезпечення сільського господарства - Косарева, Тетяна Вікторівна (My University, 2013)
Розглянуто індекс логістичної ефективності, транспортно-логістичну систему, логістичну інфраструктуру в сільському господарстві. Logistics Performance Index, logistics infrastructure, transport-logistics system in the agrarian enterprise are considered.
Keywords: індекс логістичної ефективності; логістична інфраструктура; транспортно-логістична система; кафедра економіки праці та менеджменту