Спосіб виробництва вершкового масла з наповнювачем (Патент на винахід № 95297) - Українець, Анатолій Іванович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Махоніна, Марина Юріївна (My University, 2011)
Дані досліджень показали, що внесення суспензії добавки з насіння льону в процесі механічної обробки пласта масла дозволяє отримати продукт із лікувально-профілактичними властивос-тями, а також покращеної консистенції. These studies have shown that the introduction of suspension of flax seed supplements during machining oil reservoir provides a product with curative properties and improved consistency.
Keywords: вершкове масло збагачене; насіння льону; butter; flax; кафедра технології молока і молочних продуктів