Бабич, Євгенія Станіславівна2021-09-232021-09-232021Бабич, Є. С. Розроблення рецептури брауні з застосуванням мальтитолу та впровадження розробленого виробу в проекті кондитерського цеху в місті Узин, Білоцерківського району : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Євгенія Станіславівна Бабич ; наук. керівник Антонела Миколаївна Дорохович. – Київ, 2021. – 174 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35593otherбраунішоколадмальтитолжирова начинкапроцес випікання-сушінняпакуваннятермін зберіганнякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівРозроблення рецептури брауні з застосуванням мальтитолу та впровадження розробленого виробу в проекті кондитерського цеху в місті Узин, Білоцерківського районуOther