Дітріх, Ірина ВікторівнаТуз, Тетяна Сергіївна2022-06-062022-06-062022Дітріх, І. В. Шніцелі рибні функціонального призначення для закладів готельно-ресторанного бізнесу/ І. В. Дітріх, T. С. Tуз // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 3. – С. 180https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37592Розроблена рецептура страви «Шніцель рибний натуральний з насінням маку та кунжуту». Комбінування м’яса скумбрії та насіння маку та кунжуту може бути перспективним напрямком у розширенні асортименту рибних страв функціонального призначення у закладах готельно-ресторанного бізнесу.The recipe of the dish "Natural fish schnitzel with poppy and sesame seeds" has been developed. The combination of mackerel and poppy and sesame seeds can be a promising direction in expanding the range of functional fish dishes in the hotel and restaurant business.рибні страви функціонального призначенняшніцель рибнийнасіння макунасіння кунжутуfunctional fish dishesfish schnitzelpoppy seedssesame seedsкафедра готельно-ресторанної справиШніцелі рибні функціонального призначення для закладів готельно-ресторанного бізнесуOther