Шніцелі рибні функціонального призначення для закладів готельно-ресторанного бізнесу - Дітріх, Ірина Вікторівна; Туз, Тетяна Сергіївна (My University, 2022)
Розроблена рецептура страви «Шніцель рибний натуральний з насінням маку та кунжуту». Комбінування м’яса скумбрії та насіння маку та кунжуту може бути перспективним напрямком у розширенні асортименту рибних страв функціонального призначення у закладах готельно-ресторанного бізнесу.The recipe of the dish "Natural fish schnitzel with poppy and sesame seeds" has been developed. The combination of mackerel and poppy and sesame seeds can be a promising direction in expanding the range of functional fish dishes in the hotel and restaurant business.
Keywords: рибні страви функціонального призначення; шніцель рибний; насіння маку; насіння кунжуту; functional fish dishes; fish schnitzel; poppy seeds; sesame seeds; кафедра готельно-ресторанної справи