Попова, Антоніна ВалеріївнаПодобій, Олена ВалеріївнаМірошников, Олег МиколайовичСтеценко, Наталія Олександрівна2013-12-092013-12-092013Дослідження реологічних властивостей кефіру / А. В. Попова, О. В. Подобій, О. М. Мірошников, Н. О. Стеценко // Наукові праці НУХТ. - 2013. - № 48. - С. 132-138.2225-2924https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11870Встановлено, що всі досліджувані кефіри відносяться до структурованих систем з чітко вираженою надмолекулярною коагуляційною структурою, для яких характерна міцність та пластичність. It is established that all investigated kefirs are the structured systems with clearly defined supermolecular coagulate structure. They are characterized by durability and plasticity.uk-UKкефірструктурно-механічні характеристикиреологічні параметрив'язкістьkefirstructural and mechanical characteristicsrheological parametersviscosityкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології оздоровчих продуктівДослідження реологічних властивостей кефіруArticle