Комбіновані м’ясопродукти з білковими добавками тваринного і рослинного походження - Клименко, Михайло Миколайович; Пасічний, Василь Миколайович; Штонда, Оксана Анатоліївна; Сосіна, Ольга Володимирівна (My University, 2002)
У статті йдеться про розроблення вдосконалених технологій по виробництву комбінованих м’ясопродуктів з підвищеним білковим, мінеральним та вітамінним вмістом, створення збалансованих за харчовою цінністю продуктів з використанням рослинної і тваринної сировини. The article deals with the development of advanced technologies for the production of meat products combined with a high protein, mineral and vitamin content creation balanced by the nutritional value of products using plant and animal material.
Keywords: харчова цінність; комбіновані м'ясопродукти; сировина; food value; combined meat; raw; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів