Клименко, Михайло МиколайовичПасічний, Василь МиколайовичШтонда, Оксана АнатоліївнаСосіна, Ольга Володимирівна2013-12-262013-12-262002Комбіновані м’ясопродукти з білковими добавками тваринного і рослинного походження / М. М. Клименко, В. М. Пасічний, О. А. Штонда, О. В. Сосіна // Вісник сумського національного аграрного університету : науково-методичний журнал серія “Тваринництво”. - Суми, 2002. - Вип. 6. - С. 379-382.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12521У статті йдеться про розроблення вдосконалених технологій по виробництву комбінованих м’ясопродуктів з підвищеним білковим, мінеральним та вітамінним вмістом, створення збалансованих за харчовою цінністю продуктів з використанням рослинної і тваринної сировини. The article deals with the development of advanced technologies for the production of meat products combined with a high protein, mineral and vitamin content creation balanced by the nutritional value of products using plant and animal material.otherхарчова цінністькомбіновані м'ясопродуктисировинаfood valuecombined meatrawкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівКомбіновані м’ясопродукти з білковими добавками тваринного і рослинного походженняArticle