Удосконалення методів розрахунку пакувального обладнання харчових виробництв з робочими елементами змінної жорсткості - Павлов, Сергій Олексійович (My University, 2012)
В дисертації розглянуто особливості динаміки пакетообгортальних і обандеролювальних машин, пов’язані з кінематичними збуреннями, які є проявом специфічних законів руху ведучих мас і змінної жорсткості робочих елементів. Поглиблене вивчення взаємозв’язків геометричних, кінематичних і динамічних параметрів дозволило розв’язати задачу стабілізації натягів плівок та стрічок в машинних операціях. Виконано конструкційні розробки, виготовлення і впровадження вузлів стабілізації натягів. Research problem statement is the fact that the existing equipment tion does not provide a uniform tension of the film, and in some cases It becomes zero.
Keywords: пакет-піддон; кінематичне збурення; перехідні процеси; коливання; натяг; packages-pallets; kinematic perturbation; transients; fluctuations