Сінат-Радченко, Дмитро ЄвгеновичОнишко, М. В.Жуковін, О. І.2013-12-182013-12-181995Сінат-Радченко, Д. Є. Оцінка вмісту зв'язаної води у цукровому розчині/ Д. Є. Сінат-Радченко, М. В. Онишко, О. І. Жуковін // Розробка та впровадження прогресивних ресурсоощадних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість: тези доповідей всеукраїнської науково-технічної конференції, 17-20 жовтня 1995 р. – К.: УДУХТ, 1995. – С. 40.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12242З'ясовано відмінність властивостей вільної і зв'язаної води. Запропоновано новий простий спосіб визначення кількості звязаної води і наведено приклади визначення вмісту звязаної води в цукровому розчині за різних концентрацій і температур. It was found difference properties free and bound water. A new simple method of determining the amount of bound water and are examples of determining the content of bound water in a sugar solution at various concentrations and temperatures.концентраціяconcentrationзв'язана водаbound waterрозчин цукрозиsucrose solutionкафедра теплоенергетики та холодильної технікиОцінка вмісту зв'язаної води у цукровому розчиніThesis