Вальчук, Андрій ОлеговичЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна2018-05-172018-05-172018Вальчук, А. Використання волоських горіхів у технологіях консервованих продуктів. / А. Вальчук, Т. М. Левківська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня. - К. : НУХТ. – 2018. – Ч. 1. – С. 305.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27447Досліджено хімічний склад волоських горіхів різних сортів. Розроблено ряд консервованих продуктів з їх використанням. The chemical composition of walnuts of different varieties is investigated. A number of canned products have been developed with their use.uk-UKволоські горіхибілокконсервуванняwalnutsproteincanningкафедра технології консервуванняВикористання волоських горіхів у технологіях консервованих продуктівOther