Репіч, Тетяна Анатоліївна2012-09-242012-09-242009Репіч, Т. А. Удосконалення управління асортиментом на сучасних підприємствах в умовах кризи / Т. А. Репіч // Харчова промисловість. - 2009. – № 8. – С. 109-112.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2918У статті розглядаються способи оптимізації асортименту продукції промислового підприємства з метою скорочення загальних витрат. За допомогою розглянутих способів підприємство може опрацювати різні стратегії підтримки або відновлення балансу свого продуктового портфеля.In the article the methods of optimization of assortment of products of industrial enterprise are examined with the purpose of cutback of the general spending. By the considered methods an enterprise can work different strategies of support or renewal of balance of the food brief-case.otherуправління асортиментомскорочення витратструктура асортиментуоптимізаціяmanagement by an assortmentcutback of spendingstructure of assortmentoptimizationкафедра економіки праці та менеджментуУдосконалення управління асортиментом на сучасних підприємствах в умовах кризиArticle