Benderska (Dushchak), OlgaOkopna, Yana2020-05-202020-05-202016Benderska, O. Nitrat, Nitrit, Nitrosamine / O. Benderska, Y. Okopna, // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13-14 квітня 2016 р. - Київ : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 262.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31089Die Qualitätssicherung der Lebensmittel wird durch die europäische Gesetzgebung gewährleistet. Durch die Festlegung von Höchstgrenzen sollen mögliche gesundheitliche Risiken durch die in Lebensmitteln ge-fundenen Umweltstoffe, Rückstände von Pflanzen-schutzmitteln und andere unerwünschte Substanzen frühzeitig erkannt und durch gezielte Maßnahmen verhindert werden. Das Lebensmittelrecht dient darüber hinaus auch dem Schutz der Bevölkerung vor Täuschung und Irreführung Забезпечення якості продуктів харчування гарантоване європейськими Законодавством. Встановлюючи максимальні межі цілеспрямованими заходами можна запобігти ризикам для здоров'я від речовин навколишнього середовища, що містяться в продуктах харчування, залишках засобів захисту рослин та інших небажаних речовин.моніторингнітратиплодоовочева продукціяmonitoringnitratesvegetable productsкафедра технології консервуваннякафедра іноземних мов професійного спрямуванняNitrat, Nitrit, NitrosamineThesis