Тенденції використання натуральних смако-ароматичних речовин у молочній галузі - Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна (My University, 2021)
Запропоновано використовувати в молочних продуктах сухі прянощі у вигляді композицій. При цьому аромат кожної з прянощів буде розкриватись повною мірою під час розжовування продукту, доповнюючись і тактильними характеристиками. Це буде давати відчуття натуральності продукту, що сприятиме підвищенню довіри споживачів.
Keywords: молочна галузь; пряно-ароматична сировина; кафедра технології молока і молочних продуктів