Взаємозв'язок коефіцієнта заповнення та кута нахилу матеріалу в змішувачах барабанного типу - Голуб, Григорий Петрович; Ачкевич, Олег Іванович; Куянов, Володимир Вікторович (My University, 2016)
Визначено вплив коефіцієнта заповнення камери на кут підйому матеріалу під час змішування компонентів кормових сумішок у змішувачах барабанного типу. The influence of the fill factor on the angle of ascent chamber material is given for mixing the components of feed mixture in the mixer drum.
Keywords: змішування; барабанний змішувач; кут підйому; кут нахилу; коефіцієнт заповнення; mixing; drum mixer; corner of getting up; angle of slope; coefficient of filling