Клименко, Михайло МиколайовичПасічний, Василь МиколайовичМащенко, Тетяна ВікторівнаСосіна, Ольга Володимирівна2013-02-272013-02-272003Пасічний, В. М. Дослідження впливу виду термічної обробки на зміну якісних показників м'ясних паштетів / В. М. Пасічний, М. М. Клименко, О. В. Сосіна, Т. В. Мащенко // Науковий вісник Львівської державної академії ветеринарної академії ім. С.З.Гжицького. – 2003. – Т. 5 (№2), Ч. 1. – С. 142-145.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6610Розроблено технологію виробництва м’ясних паштетів, досліджено структурно-механічні та технологічні показники паштетних мас при різних режимах термічної обробки. The technology of production of meat pastes investigated the structural, mechanical and technological parameters pates masses at different modes of heat treatment.otherколагенвмісна сировинаβ-каротинтеплова обробказапіканнястерилізаціяварінняcollagen raw materialβ-carotenecookingbakingsterilizationcookingкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівДослідження впливу виду термічної обробки на зміну якісних показників м’ясних паштетівArticle