Дослідження впливу виду термічної обробки на зміну якісних показників м’ясних паштетів - Клименко, Михайло Миколайович; Пасічний, Василь Миколайович; Мащенко, Тетяна Вікторівна; Сосіна, Ольга Володимирівна (My University, 2003)
Розроблено технологію виробництва м’ясних паштетів, досліджено структурно-механічні та технологічні показники паштетних мас при різних режимах термічної обробки. The technology of production of meat pastes investigated the structural, mechanical and technological parameters pates masses at different modes of heat treatment.
Keywords: колагенвмісна сировина; β-каротин; паштет м'ясний; collagen raw material; β-carotene; meat pate; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів