Нетрадиційна сировина у виробництві пива - Бліщ, Роксолана Олександрівна; Бабич, Ірина Михайлівна (My University, 2022)
Виробництво крафтового пива передбачає використання лише натуральних інгредієнтів. Пивовари здійснюють пошук нових джерел для розширення асортименту пива з оригінальними органолептичними властивостями. Тому актуальним завданням є часткова заміна хмелю на нетрадиційну сировину.

The production of craft beer involves the use of only natural ingredients. Brewers are searching for new sources to expand the range of beer with original organoleptic properties. Therefore, the partial replacement of hops with non-traditional raw materials is an urgent task.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; нетрадиційна сировина; крафтове виробництво; хміль; unconventional raw materials; craft production; hops