Бліщ, Роксолана ОлександрівнаБабич, Ірина Михайлівна2024-05-242024-05-242022Бліщ, Р. Нетрадиційна сировина у виробництві пива / Р. Бліщ, І. Бабич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень-травень 2022 р., м. Київ. – Київ: НУХТ, 2022. – Ч.1. – С. 163.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43259Виробництво крафтового пива передбачає використання лише натуральних інгредієнтів. Пивовари здійснюють пошук нових джерел для розширення асортименту пива з оригінальними органолептичними властивостями. Тому актуальним завданням є часткова заміна хмелю на нетрадиційну сировину.The production of craft beer involves the use of only natural ingredients. Brewers are searching for new sources to expand the range of beer with original organoleptic properties. Therefore, the partial replacement of hops with non-traditional raw materials is an urgent task.ukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстванетрадиційна сировинакрафтове виробництвохмільunconventional raw materialscraft productionhopsНетрадиційна сировина у виробництві пиваThesishttps://orcid.org/0000-0002-3058-3062