Укладення мирного «докончания» 1494 р. між Російською Державою та Великим князівством Литовським - Казаков, Олександр Олексійович (My University, 2008)
В статті аналізується російсько-литовськая перемирна грамота 1494 року. The Russian-Lithuanian deed of cessation of arms of 1494 is analysed in the article.
Keywords: посольство; переговори; військово-політичне становище; договір; embassy; talk; military-political position; agreement; кафедра гуманітарних дисциплін