Порівняльна характеристика українських регіонів виробництва рожевих столових вин - Тенетка, Аліна Іванівна; Скорченко, Марія Вікторівна; Білько, Марина Володимирівна (My University, 2014)
Доведена можливість отримання різнотипних виноматеріалів в умовах різних регіонів України.
Keywords: вино рожеве; вино України; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства