Промислові контролери. Ч. 2 - Ельперін, Ігор Володимирович (My University, 2010)
У конспекті розглянуто технічне і програмне забезпечення TSX Modicon Nano, TSX Modicon Micro, TSX Modicon Premium In konspekte discussed technical and software PLC Modicon TSX Modicon TSX Micro, Nano, Modicon Premium TSX
Keywords: процесор; інтерфейс; оперативна пам’ять; аналого-цифровий перетворювач; процесор; інтерфейс; processor; interface; analog-to-digital converter; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка